7.6.2024. године

ОШ „Антон Скала“ је у петак 07.06.2024. године прославила јубиларни 60-ти родјендан. Култна серија „Грлом у јагоде“ нас је концептуално инспирисала за програм који смо приказали као и преданост,храброст и тежња ка иновативности оних чији смо наследници. Тог дана путовали смо кроз време у жељи да се присетимо свих важних догађаја који су обележили једну епоху а и историју наше школе. Желели смо да у приредби учествују сви који чине живот једне школе, деца, наставници и родитељи.

Са нама су били и преставници ГО Савски венац, оснивачи школе, Министарства просвете, Градског Секретаријата за образовање и дечију заштиту, Заједнице за образовање ученика са сметњама у развоју РС и Друштва дефектолога Србије. Похвале и успешан даљи рад, пожелели су нам представници наведених институција и удружења, Бојана Масоничић, др.Славица Јашић, Игор Раичевић, Силвана Павловић и Синиша Ранковић. Поред њих свечаности су присуствовали, многобројни пријатељи школе, који годинама пружају подршку и помажу њен рад, представници НА Темпус и програма Ерасмус+, г-ђа Татјана Петровић и Милица Пуповац, директори школа, бивши запослени, родитељи, деца и гости из Словеније.

Уз пуно емоција и аплауза обележили смо овај значајан дан за све нас. Директорка Наташа Селић Станковић се свима захвалила и уручила признања истичући и похвале за колектив, децу и родитеље који су се максимално потрудили да овај дан претворе у чаролију коју ћемо дуго памтити.

Захваљујемо се компанијама и појединцима који су помогли организацију свечаности, нашим бившим ученицима и родитељима, као и ученицима и наставницима школа „Стефан Дечански“ и ОШ „Радивој Поповић“ који су својим учешћем обогатили програм.