„Empowering Students in the Digital Age“

6.-8.5.2024. године Учешће ОШ „ Антон Скала“ на европској Конференцији „Empowering Students in the Digital Age“ у оквиру Ерасмус + програма Фондација Темпус је упутила позив нашој школи за учешће на европској Конференцији „Емпоwеринг Студентс ин тхе Дигитал Аге“ која се одржала у Минхену од 06.05.-08.05.2024.године.Организатор је била Национална агенција из Немачке а на Конференцијии је присуствовало 208 учесника из 24 европске државе.И овога пута смо се уверили да европска заједница високо вреднује предан рад и резултате пројеката, у оквиру којих смо препознати као пример добре праксе. Као представник нашег пројектног тима, Сандра Скенџић, је презентовала резултате Ерасмус+ пројеката :Continue Reading…

Фестивал науке

Ученици наше школе су у оквиру Фестивала науке, посетили Арборетум Шумарског факултета и уживали у Научном пикнику. Манифестација под слоганом ,,Мисли зелено“ је осмишљена тако да су сви посетиоци могли учити и истраживати кроз интерактивне радионице и занимљиве активности, а посебно су уживали у природној лепоти која је заштитни знак Арборетума.

Крос РТС-а

17.5.2024. године Наши ученици су учествовали на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“, који је највеће и најмасовније такмичење.

Врбица

27.4.2024. године Хвала свима који су данас посетили наш штанд испред Храма Светог Саве.

Посета Белом двору

25.4.2024. године Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина још једном су били домаћини традиционалних Васкршњих пријема које сваке године организују у дому Краљевске породице Србије, Белом Двору. Наши ученици су имали прилику да од Њихових Краљевских Височанства добију васкршње поклоне.

Бора лавиринт – Баточина

19.4.2024. године Ученици од 1. до 6. разреда су ишли на једнодневни излет у Бора лавиринт у Баточини. Ученици су уживали са својим наставницима у шетњи кроз лавиринт, на трамполинама и замковима. Захваљујемо се управи овог комплекса која је омогућила да улаз буде бесплатан за све.