Врбица

27.4.2024. године Хвала свима који су данас посетили наш штанд испред Храма Светог Саве.

Посета Белом двору

25.4.2024. године Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина још једном су били домаћини традиционалних Васкршњих пријема које сваке године организују у дому Краљевске породице Србије, Белом Двору. Наши ученици су имали прилику да од Њихових Краљевских Височанства добију васкршње поклоне.

Бора лавиринт – Баточина

19.4.2024. године Ученици од 1. до 6. разреда су ишли на једнодневни излет у Бора лавиринт у Баточини. Ученици су уживали са својим наставницима у шетњи кроз лавиринт, на трамполинама и замковима. Захваљујемо се управи овог комплекса која је омогућила да улаз буде бесплатан за све.

Приказ мобилности Осијек и Кипар

17.4.2024.године У просторијама наше школе колегама смо презентовале приказ мобилности Ерасмус+ пројекта које смо реализовале у Осијеку и на Кипру. #Фондација Темпус #Ерасмус

Библиотека на отвореном

12.4.2024. године Под слоганом ,,Причај ми причу“ ученици и ученице наше школе су почетком априла са одељенским старешинама посетили библиотеку на отвореном и читали приче у сликама.

Светски дан особа са аутизмом

2.4.2024. године Данас је у нашој школи као и сваке године обележен Светски дан особа са аутизмом. Нашу радионицу улепшала је посета другара из ОШ “Стефан Немања” и ОШ “Исидора Секулић”. Другари су били дивни, пажљиви, лепо смо се дружили, забавили и били креативни!

Сађење цвећа

29.3.2024. године Пролеће је најлепше годишње доба, природа се буди па смо и ми одлучили да обогатимо наше двориште новим садницама дрвећа и цвећа. Ова активност је организована у оквиру креативне секције а у помоћ су прискочили родитељи, баке, деке, браћа и сестре који је донели саднице и заједно са децом помогли у садјењу. Хвала свима који су учествовали.

Посета колега из Љубљане

9.-21.3.2024. године Ове недеље смо имали задовољство да угостимо колеге из Центра за едукацију, рехабилитацију, инклузију и саветовање за слепе и слабовиде – Ирис из Љубљане у оквиру Ерасмус + пројекта. Упознали смо их са школом, методама рада, дидактичким средствима, асистивном технологијом и резултатима наших Ерасмус + пројеката. Најлепши део био је посета часовима и дружење са ученицима. План посете је обухватао и обилазак ОШ ,,Драган Ковачевић”. Као и увек, срдачни домаћини на челу са изузетном директорком Силваном Павловић, након топле добродишлице омогућили су нам обилазак школе и упознавање са њеном структуром. Поред стручног усавршавања и размене искустава, уприличили смоContinue Reading…

Међународни Дан жена

Међународни Дан жена обележен је и у нашој школи. Ученици су правили честитке и код својих кућа уз помоћ својих укућана. Срећан 8. март свим мамама, бакама, теткама, сестрама и наставницама…

Доручак у ресторану „Мерак“

Данас су ученици II2/IV3 разреда били на доручку у ресторану „Мерак“. Захваљујемо се дивном особљу на изузетном гостопримству, као и на дивном гесту којим су улепшали деци дан, а наставницама празник.