Гостовање на РТС-у – други део

Директорка школе, Наташа Селић Станковић и Сандра Скенџић, на захтев гледалаца, поново су биле гошће у студију РТС-а. У емисији Добро је, добро је знати говориле су о образовању деце у аутистичном спектру. У прилогу је говорио и наш колега Стефан Ранковић.

Гостовање на РТС-у

Директорка наше школе Наташа Селић Станковић и Сандра Скенџић су гостовале на РТС-у у емисији Добро је, добро је знати: О образовању деце у аутистичном спектру I део.

Дани иранске културе

У ДКЦ-у Београд у сарадњи са Иранским културним центром одржани су Дани иранске културе. У оквиру програма одржана је луткарска представа, радионица и представљање традиционалних лутака и марионета, креативна радионица цртања, као и израда фигура од пластелина.

Парк Мањеж – изложба цвећа

Ученици VIII разреда су у пратњи одељенских старешина посетили парк Мањеж где је била одржана Јесења изложба цвећа.

Предавање у ОШ ,,Сава Јовановић Сирогојно“

Наша колегиница Сандра Скенџић је одржала, у улози Еразмус+ амбасадора предавање о могућностима Еразмус програма у ОШ ,,Сава Јовановић Сирогојно“ у Земуну. Том приликом су  представљени пројекти  GA-TE и SENdata које школа тренутно реализује. У оквиру представљања пројекта GA-TE презентован је сајт са материјалима и најављена израда апликације.