Додела награда ђацима и спортистима генерације

У Свечаној сали општине Савски венац 29. 6. 2023. године додељене су награде и признања за постигнут изванредан успех током осмогодишњег школовања носиоцима Вукове дипломе, спортистима и ђацима генерације са територије општине. Председник Општине Милош Видовић и члан Већа Владимир Павловић уручили су вредносне ваучере за куповину спортске опреме у „Sport Vision“ радњама у износу од 10.000 дин Вуковцима и спортистима генерације, а ђацима генерације вредносне ваучере у износу од 20.000 дин и као поклон изненађење електричне тротинете који су обезбеђени уз помоћ компаније „Comtrade“ и „Dex d.о.о.“.

Матурско вече

Још једна група деца је завршила своје осмогодишње путовање. Матурско вече је било најбољи начин да их испратимо. У присуству њихових најближих, уз песму и игру смо их поздравили и пожелели им све најбоље у даљем школовању. Срећно свима!

Основна школа ,,Антон Скала“ на последњој мобилности у оквиру пројекта ,,SENdata“ у Турској

Последња и шеста мобилност Еразмус+ пројекта под називом „SENdata – Дигитални приступи у специјалном образовању“ спроведена је у вртићу за специјално образовање Хума Хатун у Бурси, Турска. Првог дана мобилности, учесници су посетили школу и направљена је презентација о систему специјалног образовања Турске. Након презентације, посећене су школске јединице и реализоване активности са децом у учионицама. Након активности  организована је обука за учеснике везана за апликације за развој моторике. Након активности, уприличено је дружење уз послужење, где су учитељи припремили традиционална јела. Након школских активности, учесници су посетили центар града Бурсе. Други дан мобилности настављен је обуком у оквиру одабраних апликација за развој моторике. Након активности одржаних у школи,Continue Reading…