Обележавање Светског дана аутизма и радионица осликавања стаклених чаша

Желећи да дају свој допринос обележавању Светског дана аутизма, чланови Ротаракт клуба Београд, су у среду 23.03.2016.године, у ОШ „ Антон Скала“ по договору са директорком школе, организовали радионицу осликавања стаклених чаша. Погледајте Радионицу осликавања стаклених чаша (кликните за преглед)

Донација за децу из наше школе и за децу из Дома Сремчица

04.03.2016.год. угостили смо представнике фирме Тутто Фоод, Дејана Пиљевића и Сашу Баћо, који су нам донирали постељину и пелене за децу из наше школе као и за децу из Дома Сремчица. Погледајте Донацију  (кликните за преглед)

Шоу талената у Немачкој школи

22.03.2016. Ученици   петог разреда  били су гости на манифестацији „ Шоу талената“ који  је организовала Немачка школа. Погледајте како је то изгледало на Шоу талената у Немачкој школи (кликните за преглед)

Одржан је осмомартовски базар

Осмог марта је испред општине Савски Венац одржан осмомартовски базар. Наша школа је под слоганом „Срећа се не купује новцем. Ми с љубављу Вама, а Ви некоме… Цену одредите сами!“ представила најлепше радове ученика.  Погледајте Осмомартовски базар (кликните за преглед)

Припрема експоната за продајну изложбу поводом 8. марта

У понедељак 07.03.2016.год. у холу наше школе је одржана радионица припремања експоната за продајну изложбу поводом 8.марта, испред општине Савски Венац. У помоћ су нам пристигле маме наших ученика које су на маштовит начин дале свој допринос овој акцији. Погледајте ове активности на Припреми за продајну изложбу поводом 8. марта (кликните за преглед)

Поклоњени лап-топови и таблети ученицима од стране ГО Савски Венац

У понедељак , 07.03.2016. године председник општине Савски Венац, Душан  Динчић посетио је са својим сарадницима, Владимиром Новаковић и Милицом Новаковић, нашу школу. Том приликом они су у присуству родитеља, наставника и директорке школе, ученицима четвртог разреда, прошлогодишњем ученику генерације и њиховим наставницама уручили 4 лап топа и 14 таблет рачунара. Погледајте како је све изгледало са Доделе рачунара и таблета ученицима од стране ГО Савски венац (кликните за преглед).