Прослава поводом 35 година Еразмус програма и 20 година оснивања Фондације Темпус

У згради Ректората Универзитета у Београду, 5. 7. 2022. одржана је прослава поводом 35 година Еразмус програма и 20 година оснивања Фондације Темпус. Овом догађају присуствовале су бројне уважене личности међу којима су потпредседник Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић, Њ.Е. Амбасадор Француске Пјер Кошар, заменица шефа Делегације ЕУ у Србији Матеја Норчић Штамцар, некадашњи ректор Универзитета у Београду и члан управног одбора Фондације Темпус Бранко Ковачевић и управитељ Фондације Темпус Маја Филиповић Ожеговић који су се обратили присутнима. Догађај су такође увеличали бивши и тренутни учесници програма и представници организација и установа. Након официјелног делаContinue Reading…

Награде за осмаке

Наша општина Савски венац је и ове године ученицима осмог разреда, који су постигли изузетне резултате током школовања, уручила награде. Једна од вредних награда, поред ваучера, био је електрични тротинет који је изазвао посебну радост код деце. Велико хвала у име ученика, њихових родитеља и целе наше школе. Прави избор за наше вредне ђаке!

Ресторан Милошев конак

24. 6. 2022. године – Ресторан Милошев конак Последњег дана школске године, захваљујући породици Симић, ученици трећег разреда су уживали у ресторану Милошев конак.

Стручно усавршавања у оквиру установе

Током школске 2021/22. године колегиница Сандра Скенџић је званично постала Еразмус+ амбасадор и веома смо почаствовани јер је неко из нашег колектива успео на том путу. У оквиру стручног усавршавања у установи одржана је обука у Турији о значају Еразмус+ пројеката, поступку конкурисања и самом писању истих, као и њиховом значају и бенефитима које има појединац, установа и заједница. Том приликом је посебно истакла значај пројекта ,,Добре апликације за образовање“ – GA-TE који је тренутно актуелан и на којем сарађујемо са партнерима из ЦЗА из Загреба, ОШ,,Антона Јанше“ из Словеније и ЗВКОВ. Након предавања, колегинице Марина Спарић и Снежана БабовићContinue Reading…

Бескрајно захвални нашем великом пријатељу и човеку који је годинама уз нашу децу!!!

Драги Блажо, Неизмерно смо ти захвални на подршци коју нам годинама пружаш. Као и увек, нажалост, овај пут без твог личног присуства добио си огроман аплауз у школи од свих наставника! Коментари: Краљ, Легенда, апсолутни генијалац… Наравно, већ смишљамо са чиме децу да обрадујемо! Још једном хвала у њихово име. Волели бисмо да нас посетиш, надамо се да ускоро отварамо нову салу за физичко, изградили смо је, па ће сигурно бити отварање с јесени а ти си наш увек драги гост и доказани пријатељ. Пуно поздрава, желимо ти дивно лето! Наташа, колектив и деца ОШ “Антон Скала”