Пилот пројекат „Покренимо нашу децу“

У оквиру пилот пројекта „Покренимо нашу децу“ која треба да крене са имплементацијом од септембра наредне школске године, одржана је секундарна обука наставника нижих разреда. Циљ пројекта је промоција здравља и физичке активности у циљу смањења деформитета деце узраста од 1.-4. разреда који утиче на правилан психофизички развој деце. Обуку је реализовала Јелена Милановић која је и координатор пројекта у оквиру наше школе.Реализацијом овог пројекта уводимо додатну свекодневну 15-оминутну физичку активност ученика од 1.-4.разреда.

Прослава 8. марта – Дана жена

Поводом 8. Марта, Дана жена, данас смо у нашој школи угостили драге маме, баке, тетке, васпитаче…У веселом расположењу смо уживали у  приредби ученика, а на крају смо госте послужили  укусним колачима које су наши ученици правили предходног дана. Драге даме, баке и маме срећан вам 8. Март!

Припреме за 8. март, караоке, израда честитки и мафина

Ученици су са својим наставницима учествовали на караокама, правили су честитке, а ученици старијих разреда учествовали су у припреми мафина за драге маме, баке… Акцију прављења мафина помогла је наша драга госпођа Вера из предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Freestyle“ и предузеће „Irex“. Ученици су уживали у овим радионицама, а неки од њих су искористили прилику да пробају колаче пре свих…