Стручна посета и размена искустава

У оквиру пројекта„PROPAR-Professional support of perents of children with autism (and other developmental disorder)“ представници Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом су са партнерима из Мађарске, Румуније и Пољске 17.10.2019. године посетили нашу школу. Циљ посете је био размена искуства у пружању подршке и услуга породицама деце и одраслих са аутизмом и другим развојним поремећајима. Савез је истакао нашу школу као пример добре праксе из области образовања ученика са аутизмом, методологије рада, односа према деци и њиховим породицама.

Манакова кућа

У петак, 18.10.2019. године ученици одељења VII/1 и VII/3 посетили су Манакову кућу. Имали су прилику да виде просторије, одећу, накит и алате из периода осамнаестог и деветнаестог века.

Кидс Фест

У оквиру 15. Kидс Феста ученици су са својим наставницима гледали цртани филм Бамзи и громопуц.

Караоке

Последњег дана дечје недеље, у петак организоване су караоке, ученици су певали своје омиљене песме. Весело уз игру и песму смо затворили овогодишњу Дечју недељу.

Музичка радионица

Четврти дан Дечје недеље обележен је у духу музике. У музичкој радионици сви ученици су уживали и лепо се забавили.

Јесење круне и огрлице

Поводом обележавања Дечје недеље одржана је креативна радионица „Јесење круне и огрлице“. Kреативност и машта ученика и наставника је и данас била на највишем нивоу.

Концерт у школи

ДИА музички центар је, као и прошле године, обрадовао ученике и наставнике концертом у нашој школи. Ученици су учествовали у концерту користећи удараљке и звечке, а што је најважније сви су уживали. Захваљујемо се ДИА музичком центру на ангажовању, дружењу и дивном музичком репертоару који су приредили  за нашу децу.

Ликовна радионица

Септембар нам доноси многе лепе ствари и радости…Од нове школске године, преко укусног воћа до прелепих боја која су свуда око нас. Управо су те боје биле инспирација наставницима из боравка и ученицима да одрже јесењу ликовну радионицу и заједно користећи различите технике и материјале (кромпире, коцкице, штапиће и сунђере) уживају у раду, музици и дружењу. Драги ученици, ваши наставници из боравка вам желе да целе године будете вредни, добри и успешни као на овом нашем малом дружењу. Браво!!!