Дан јабука

23.10.2023. Поводом Светског Дана јабука, ове године је организована радионица у оквиру одељења наше школе. Сви ђаци су направили по једну јабуку на креативан и маштовит начин, а затим су лепили исте на дрво у холу школе. Након украшавања дрвета, сви смо се засладили јабукама, које је наса школа добила од фирме ДАРКОМ.доо из Руменке. Они су као и предходних година донели 400 кг јабука нашој деци. Овом приликом им се захваљујемо у име све деце и свих запослених.

Kids fest, одлазак у биоскоп

20.10.2023. У оквиру 19. Кидс феста традиционално смо посетили биоскоп . Организатори су за нашу децу обезбедили бесплатне карте и уживали смо у цртаном филму „Вајана“.

Светски дан здраве хране

16.10.2023. Поводом обележавања Светског дана здраве хране, 16. октобра одржана је креативна радионица са децом. Подсетили смо децу да су здрава храна, правилна и уравнотежена исхрана највазнији за здравље и даљи развој. Деца су уживала у овој радионици и у корпе разврстала како здраве намирнице, тако и нездраве.

Посете часовима у првом полугодишту

Када се споји љубав и креативност наших наставника са вредном и радном дечицом настаје права магија. Преносимо вам део атмосфере са часова а ускоро ћемо објавити још фотографија.

Ерасмус+ дани

Наша школа и ове године обележава Ерасмус+ дане. Од почетка учешћа у Ерасмус+ програму били смо координатри на 3 пројекта, партнери на једном, учесници 12 мобилности, једног ТЦА догађаја, прославе 35 година Ерасмуса у Бреограду и Бриселу. Као признање квалитета добили смо акредитацију до 2027. године и eTwinning ознаку квалитета, а једна чланица нашег колектива је и Ерасмус+ амбасадор. Наша искуства и бенефите које смо као установа и појединци добили у оквиру овог програма желимо да представимо на онлине догађају који ће се одржати у четвртак 12.10. у 13х. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже и пријаве на адресуContinue Reading…

,,СЕНдата“2020-1-ТР01-КА229-094323

Драге наше колеге и сарадници, Успешно је завршен пројекат ,,СЕНдата“2020-1-ТР01-КА229-094323. Обавештавамо вас да путем линка који је у прилогу можете приступити сајту пројекта на којем су објављене едукативне апликације. Исте су селектоване према развојним областима и нивоима сложености (когнитивни, моторички, социо-емоционални и развој језика и говора, брига о себи). Верујемо да ће вам користити у вашем раду, што нам је био приоритетни циљ. sendataproject.com  

Дечија недеља – Спортски дан

5.10.2023. Још један дан Дечије недеље је протекао у спортском духу. Поново је школски терен био пун деце која су уз помоћ наставника извршавале задатке на полигону. Наше драге комшије, деца из Немачке школе су са својом наставницом такође били наши гости. Сви су уживали у дружењу и заједничкој игри.

Дечија недеља – музичка радионица

4.10.2023. Трећи дан Дечије недеље смо обележили уз песму и игру. Музичку радионицу смо започели слушањем музике, наставили смо је уз игру а неки су и запевали.

Дечија недеља – шетња до Хајд парка

3.10.2023. Други дан Дечије недеље смо обележили шетњом до Хајд парка. Леп и сунчан дан је допринео добром расположењу и осмесима који су красили лица деце, наставника и свих који су учествовали у шетњи.