Дан јабука

У нашој школи је обележен дан јабука. Ученици су били вредни, креативни а помоћ у раду су им пружили наставници. У овој радионици су учествовали  4. пут заредом и наши пријатељи из фирме Дарком Д.О.О. из Новог Сада који су деци поклонили 100кг јабука. Погледајте Дан јабука (кликните ради прегледа)

У сусрет Сајму књига

У сусрет 61.међународном Сајму књига старији разреди су посетили библиотеку и том приликом читали поезију за децу на тему ,,Јесен“.

IV Међународна научна конференција “Специјална рехабилитација и едукација Рана интервенција“

                  Наше колегинице С.Б.Димитријевић, С.Скенџић и Д.Ђукић су у оквиру стручног усавршавања присуствовале IV Међународној научној конференцији “Специјална рехабилитација и едукација Рана интервенција“ која је одржана у Суботици 14,15 и 16. октобра 2016.године.                        Погледајте како је то изгледало на Научној конференцији (кликните ради прегледа).

Доброчинство и даровање наших мајки

Доброчинство и даровање уз топао осмех су главне особине ових дама: Kатарине Глушчевић (Унина мама) и Јелене Ерић (Лавова мама) које су  19.10.2016  изненадиле и обрадовале наше ученике штићенике дома у Сремчици пакетима гардеробе за хладније дане. Kажу да је то само почетак оваквих акција… Хвала им…  

Славимо рођендане наших ученика

У школи славимо рођендане наших ученика. То је прилика да се друже деца из различитих одељења уз песму, игру, и лепо послужење. Живели, живели и срећни нам били…!!!

Настава у природи

У сарадњи са Савезом удружења Србије за помоћ особама са аутизмом, кроз њихов пројекат ,,Настава у природи,, школа је као партнер реализовала наставу у природи са децом од 5.-8. разреда у Аранђеловцу, у хотелу Рујна зора, у периоду од 26.09. до 01.10.2016. године. Kажу да се срећа коју пружамо увек враћа! Погледајте како је то изгледало на Настави у природи (кликните ради прегледа)

Креативна радионица у оквиру „Дечје недеље“

У оквиру обележавања Дечје недеље одржана је креативна радионица. Поред деце и наставника своју подршку у раду су дали и родитељи који су нам се придружили. Весела и радна атмосфера је владала током целе недеље, а као резултат настали су дивни радови и украсни предмети који красе зидове и учионице наше школе.

Радионица Тима за заштиту од дискриминације, злостављања и занемаривања у оквиру „Дечје недеље“

У оквиру обележавања Дечје недеље одржана је радионица Тима за заштиту од дискриминације,злостављања и занемаривања. Ученици су били креативни и уз помоћ својих наставника израдили радове који ће красити паное наше школе.

АТ-ААK-конференција о асистивној технологији и потпомогнутој комуникацији

У оквиру стручног усавршавања колегинице Марина Спарић и Данијела Ђукић просуствовале су 1. Међународно- научној конференцији „АТ-ААK-конференција о асистивној технологији и потпомогнутој комуникацији одржаној у Загребу 1. и 2. септембра. Осим предавања реномираних стручњака теоретичара и практичара у овој области, могућности употребе и рада на модерним иновационим технологијама које су биле изложене, размени искустава конференција је понудила и пуно забаве за све учеснике. Наше колегинице су имале прилику да сарађују и размене мишљења са великим бројем предавача и учесника широм света.

Инспектор Блажа у квизу „Шести круг“

Инспектор Блажа се у квизу „ Шести круг“, на РТС-у, такмичио за ОШ „Антон Скала“. Дугогодишњи пријатељ наше школе сасвим сигурно нема конкуренцију што се тиче духовитости и шарма, али знање које је показао у овом квизу је такође било на завидном нивоу. Поред тога ово је био још један начин да искаже љубав према деци и своју опредељеност да чини добра дела у свакој прилици која му се укаже. Награда за учешће у квизу је телевизор са лед екраном, који ће Блажа уручити нашој школи. Он је наш победник у сваком смислу те речи. Волимо те Блажо и хвалаContinue Reading…