На нашу велику радост, ОШ „Антон Скала” једна је од установа чији је пројекат подржан на конкурсу друштвено одговорног програма компаније НИС „Заједници заједно“ за 2023. годину.

Наиме, наша школа је аплицирала на овај конкурс са пројектом ,,Заједно до знања“ који подразумева опремање школе дигиталном наставном опремом (таблет рачунари, лаптоп и десктоп рачунари, интерактивне табле и штампачи) са циљем даљег осавремењавања и подизања квалитета наставе у раду са децом са аутизмом.

Компанија НИС је подржала пројекат средствима у износу од 1.864.189,00 динара и у наредном периоду ће се приступити његовој реализацији.

Захваљујемо компанији НИС на овом дивном Програму који негује већ 15 година и на тај начин доприноси развоју заједница у Србији у областима од кључног значаја за целокупно друштво, а нарочито на томе што је 2023. године подршку усмерила пре свега на школе и креирање подстицајнијег окружења за образовање младих у складу са савременим моделима учења, као и подизање инфраструктурних капацитета школских и научних установа у Србији.