На предлог НА Темпус, 08.02.2023. године чланови пројектног тима ОШ „Антон Скала“ имали су част да угосте г-ђу Ирену Радиновић, испред Европске делегације Републике Србије и чланице делегације Европске комисије, г-ђе, Paolu Ottonello и Unni Kvernhusvik Sagberg.Посета је организована у сарадњи са г-ђом Милицом Пупавац из НА Темпус, која је била наша саветница на неколико пројеката у оквиру Ерасмус+ програма, а која је  са нашим уваженим гошћама присуствовала презентацијама које смо припремили за ту прилику.

Гошће је поздравила директорка школе, а кроз видео презентације чланови пројектног тима су их упознали са радом школе и пројектима које смо реализовали у оквиру Ерасмус плус програма, од 2019. године до данас, са посебним акцентом на стратешке пројекте  и партнерства. Представница Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, Данијела Ђукић, их је упознала са активностима које су реализовали као придружени партнери на овом пројекту и истакла значај резултата пројекта за многе школе које образују децу са аутизмом и другим тешкоћама у развоју.

Након презентације, чланови пројектног тима су разговарали са гошћама са којима су разменили искуства и добили савете за будуће пројекте.