Обострани осећај припадности је осећање које нас прожима када је породица Антон Скале у питању. Миа и Ема, чукун унуке Антон Скале, су и овог лета са својом мамом Наташом допутовале из Америке и посетиле нашу школу.

Ова породица коју краси срдачност, спонтаност и скромност не заборављају своје корене, знају ко су и одакле потичу. Са таквом лакоћом носити дела својих предака у свима нама изазива дивљење. Њихове чукундеде и деде су својом посебношћу и радом обележили једно време, то је заиста задивљујуће.

Да подсетимо, мама Наташа Скала, је кћерка нашег прослављеног уметника Предрага Цунета Гојковића, сестра наше еминентне глумице Kатарине Гојковић. Ова предивна жена на најлепши начин чува вредности од заборава, чува своју породицу, успомене, учећи своју децу да је та веза нешто што их је створило и према чему се доживотно треба односити са поштовањем. Пуног срца смо их дочекали и испратили, као најближе чланове породице.

Захвални смо им што нас посећују и што нас подсећају на важне ствари у животу. Пуно тога смо чули и научили од них. Желимо им пријатан боравак и надамо се неком новом, за нас увек лепом и посебном сусрету.