У оквиру „Дечје недеље“ за децу са Савског венца обезбеђено је шест хиљада бесплатних ваучера за забавни парк „Star land“ на Београдском сајму. Ваучере су у просторијама општине директорима основних школа и Предшколске установе „Савски венац“ уручили заменик председника ГО Савски венац Урош Трипковић и члан Већа Владимир Павловић, у присуству представника забавног парка „Star land “ и компаније „Imex City“, која је донирала бесплатне ваучере.

Ваучери,  подразумевају целодневну игру и забаву у једној од четири велике тематске играонице. Уз поштовање епидемиолошких мера, најмлађи ће имати могућност да се играју са реквизитима на артифицијелној плажи, да се возе возићем кроз замишљено краљевство и уживају у бројним играоницама у оквиру забавног парка „Star land“, који се простире на 4.200 квадратних метара у халама 8 и 9 Београдског сајма. Један ваучер подразумева једну посету забавном парку, а може се искористити током ове и следеће године.

Захваљујемо се „Star land“-у ,  компанији „Imex  City“ која је донирала бесплатне ваучере и ГО Савски венац који су на овај начин обрадовали све наше ученике.