Међународна стручна научна конференција ,,Дани дефектолога’’

Међународна стручна научна конференција ,,Дани дефектолога’’ одржана је од 17. 02. до 20. 02. 2022. године на Златибору, у конгресном центру хотела ,,Златибор Мона’’. Наши наставници су се представили са следећим радовима: ,,Иновативни приступ у образовању ученика са поремећајима у развоју – израда и примена добрих апликација у настави’’ – С. Ранковић, Ј. Ждраљевић, Н. Селић Станковић, М. Спарић. ,,Примена комбинованих метода и средстава у реализацији наставе код ученика са аутизмом основношколског узраста’’ – Т. Цакић, Ј. Mрвић Милановић, Ј. Лукач. ,,Приказ Еразмус+ пројекта ,,То је у реду’’ – значај примене прича за учење друштвених вештина за децу са аутизмом’’Continue Reading…

Светосавска награда

Престижно признање, које носи име по српском просветитељу Светом Сави, ове године, понело је 34 добитника, међу којима се нашла наша директорка Наташа Селић Станковић. Она је ово признање заслужила својим радом, залагањем, постигнутим резултатима, унапређивањем образовно-васпитне праксе и развојем у области образаовања и васпитања. Како је и сам министар просвете науке и технолошког развоја рекао да се нада да ће добитници ове повеље убудуће имати надахнућа и снаге да остану на светосавском путу и одоле свим искушењима свог одговорног позива, ми из ОШ „Антон Скала“ знамо да ће наша директорка још сигурније и одлучније истрајавати на том путу.

Литарарни конкрурс „Да се ја питам“

Организација Чеп за хендикеп је објавила литерарни конкурс на тему „Да се ја питам“ на коме је учествовао дечак Димитрије.  Написао је песмицу и посветио је свом брату Ђорђу за коју је добио награду. Браво Димитрије за подршку коју пружаш брату и његовим другарима!

Ликовни конкурс

Ученици наше школе учествовали су на ликовном конкурсу „Дај ми моћ да обасјам ноћ“ који је организовала основна школа „Миодраг Матић“. Добили су дипломе и пригодне поклончиће. Захваљујемо се основној школи „Миодраг Матић“.