#Fondacija Tempus #Erasmus

У периоду од 07.10.-08.10.2023. године наше наставнице Снежана Бабовић Димитријевић, Сандра Скенџић и Марина Спарић су одржале  акредитовани семинар ,,Свеобухватни приступ у раду са децом/ученицима са аутизмом“ у организацији Удружења родитеља  ,,Подржи ме” у Косовској Митровици. На семинару су у оквиру активности представљени и резултати два Ерасмус + пројекта ,,То је у реду,, и “ГА-ТЕ”. Сви учесници су показали велико интересовање и  изразили задовољство због постојања бесплатних и лако доступних материјала. Сандра Скенџић је као Ерасмус амбасадорка упознала присутне са могућношћу укључивања у Ерасмус програм. Приликом ове посете наишли смо на изузетно гостопримство и имали прилику да радимо са дивнимContinue Reading…

Светски дан детета

Дан 20.новембар је Светски дан детета. Ми смо на свој начин обележили овај празник. Овом приликом подсећамо све да Београд стално организује бројне манифестације на различите теме у оквиру акције „Дечији град“. Улазнице су бесплатне.

Посета Центру за аутизам у Осијеку

Пет колегиница из наше школе имале су прилику да посете Центар за аутизам у Осијеку у Хрватској, у оквиру програма Ерасмус + акредитације. Иако је Центар основан тек 2019.године важи за један од боље опремљених у региону. Током мобилности колегинице су посматрале рад колега у центру и размениле искуства. Поред посете Центру за аутизам уживале су у културним знаменитостима прелепог града Осијека. Ово је било једно дивно искуство и верујемо да ће се сарадња и пријатељство са Центром за аутизам наставити.

Музеј илузија

17.11.2023. године Ученици VIII-2 су посетили Музеј илузија. Сви су уживали захваљујући бесплатним картама које им је дала управа музеја. Овим путем им се захваљујемо на овом хуманом гесту.