Одржано хуманитарно вече „Заједно за децу“

Градска општина Савски Венац организовала је у четвртак 10.11.2016. год. хуманитарно вече „Заједно за децу“. Дечји културни центар Београд примио је у своју салу све оне који су желели да дају свој допринос побољшању услова рада са децом са сметњама у развоју која похађају ОШ „Антон Скала“. KУД „Цветковић“, Фондација „Нушић“, музички бенд „Hounting souls“ били су учесници овог фантастичног програма. То су млади људи који су својим уметничким талентима одушевили све присутне. Водитељски пар ,Маша и Лука, такође млади уметници ,су својим шармом допринели да нам ово вече буде незаборавно.Сакупљени  хуманитарни прилог искористићемо за опремање фискултурне сале. Овој хуманитарнојContinue Reading…

Хуманитарна акција „Заједно за децу“

Поштовани пријатељи, родитељи и децо, Позивамо Вас да подржите  хуманитарну акцију „ЗАЈЕДНО ЗА ДЕЦУ“, у циљу прикупљања финансијске помоћи за ОШ „АНТОН СKАЛА“  и том приликом уживате у  културно-уметничком програму. Манифестација ће се одржати у чевртак 10. Новембра , у 19 часова у Дечјем културном центру, Београд, ул. Таковска 8. Позивницу са свим детаљима можете видети у прилогу – Позивница за хуманитарну акцију „Заједно за децу“ (кликните за преглед). Очекујемо вас ☺.  

Инклузивна радионица „Сва деца нека дигну глас-Хоћемо чисту средину за нас“

                    У уторак 1.11.2016.год. наша школа организовала  је инклузивну радионица под слоганом „Сва деца нека дигну глас-Хоћемо чисту средину за нас„.                          Погледајте како је било на Инклузивној радионици (кликните за преглед).