Избор за најлепше декорисану учионицу

25.12.2015. Отворен је избор за најлепше декорисану учионицу! Наши ученици су са својим наставницима уживали у уређивању школског простора, прављењу украса од стиропора, папира и разноразног материјала , а у одличне резултате њиховог рада уверите се и сами уживајући у сликама које објављујемо у Избору за најлепшу декорисану учионицу

„Зелени бицикл“

10.12.2015. ОШ „ Антон Скала“ у сарадњи са удружењем „ Центар за развој еколошке свести-Чиста свест“ реализовала је едукацију за ученике старијих разреда на тему екологије и безбедности у саобраћају, а у оквиру пројекта „ Зелени бицикл“. Погледајте учешће ученика у овој едукацији и пројекту „Зелени бицикл “ (кликните за преглед)

Фестивал науке

4.12.2015 са ученицима наше школе посетили смо 9.Фестивал науке-Чуда су свуда. Запослени сајма су нам омогућили бесплатне карте а наши домаћини су били чланови Империјал колеџа из Лондона (одељење информационе технологије). Погледајте активности током Фестивала науке (кликните за преглед)

Дан особа са инвалидитетом

02.12.2015. Дечији културни центар био је место где су се окупила деца из 14 београдских школа које образују ученике са сметњама у развоју поводом обележавања међународног дана особа са инвалидитетом. Погледајте активности током обележавања Дана особа са инвалидитетом (кликните за преглед)

У сусрет Новогодишњим празницима

У сусрет Новогодишњим празницима, ученици и наставници су кићењем јелки започели активности које ће током децембра да унесу празнични дух испраћања 2015. год. и дочека 2016. године. Погледајте Кићење јелке (кликните за преглед)

„Шетња кроз град“

Ученици петих разреда су у оквиру часова историје и географије са својим наставницама обишли знаменитости Београда.  Куда их је водио пут и где су све били погледајте  у њиховој „Шетњи кроз град“ (кликните за преглед)

Посета и анализа часова обавезне наставе

У периоду од 26.10.-30.11.2015. године, директор, педагог и психолог школе вршили су увид у образовно- васпитни рад. Задовољни оним што смо видели, преносимо вам делић атмосфере са часова, поносни на креативност и ангажованост и ученика и наставника наше школе. Погледајте део реализованих активности приликом Посете часовима (кликните за преглед)