Дневне активности

Предлог дневних активности Када сам код куће – распоред Предлог активности – Игре – вежбе фине моторике Активност за 1.4.2020. Поље маслачка Активност за 31.3.2020. Израда чвећа од пластелина – честитка Активност за 30.3.2020. Циљ данашње активности је: развијање фине моторике, вежбање пинцетног хвата, развијање креативности и употребна вредност предмета. http://vremeigre.com/zumbul.html

Лепе слике, лек за све прилике

Kроз мали конкурс фотографија на тему: „Лепе слике, лек за све прилике“, ученици и њихови родитељи су нам по ко зна који пут показали колико је мало потребно бити срећан и испуњен, чак и у озбиљним ситуацијама, као што је ова у којој смо се нашли. Осмеси на фотографијама, говоре више од речи. Зато, БРАВО за маме и тате, као и за оне највредније, наше ђаке.

Поштоване колеге,

Достављамо адресу сајта на коме можете наћи корисне и употребљиве материјале за организацију учења на даљину за ученике са поремећајима из аутистичног спектра  – http://autizam.org.rs/(део Материјали и преузимање материјала – корисни материјали). Досптупан је велики број брошура и препорука за рад као и књига које можете добити ако контактирате Савез удружења Србије за помоћ особама са аутизмом и председницу Весну Петровић. Доставићемо и нашу чек листу за праћење активности ученика у кућним условима. Срдачан поздрав свима.

Странице за учење на даљину

Министарство просвете, науке и технолошког развоја отворило је страницу са информацијама које се односе на учење на даљину. Такође, на нашем сајту отворили смо страницу, којој се приступа кликом на линк „Учење на даљину„, који се налази у главном менију. На овој страници можете пронаћи линкове који вас воде до платформи и другог материјала за помоћ при учењу на даљину.

Информације у вези наставе на даљину

Поштовани родитељи, Док траје организација наставе на даљину и ванредно стање можете се обратити за било који вид педагошко-психолошке подршке путем e-mail адреса нашем психологу Дијани Алексић на psiholog.askala@gmail.com и педагогу Ксенији Сулејмановић на osantonskala@gmail.com. За све информације везане за упис ученика у нашу школу обратите се нашем психологу Дијани Алексић на psiholog.askala@gmail.com.

Настава на даљину током ванредног стања

Дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја бр. 601-00-9/2020-01 од 16.03.2020. године, проглашено је ванредно стање на територији Републике Србије. Настава ће се у наредном периоду, почев од 17.03.2020. године одвијати на даљину. Одељењске старешине ће контактирати родитеље и договорити се са сваким индивидуално о могућностима и начину праћења образовно-васпитног рада, преузимању наставних материјала и размени свих релевантних информација.