“Слатки петак”

Занимљиве идеје наставника, а вредне руке ученика доводе до припреме слатких посластица. Погледајте наше куваре у активностима током  “Слатког петка” (кликните за преглед)

Учешће на Специјалној Oлимпијади одржаној у Лос Анђелесу

3.11.2015. наставница физичког васпитања наше школе, Тања Нинковић, у оквиру стручног усавршавања у установи, пренела је наставницима своја искуства о учешћу на Специјалној Oлимпијади одржаној у Лос Анђелесу, током јула месеца ове године. Погледајте и прочитајте о Специјалној Олимпијади у Лос Анђелесу (кликните за преглед)

Посета првом женском манастиру – Ваведење Пресвете Богородице

У оквиру слободних активности наставници из боравка су организовали посету првом женском манастиру – Ваведење Пресвете Богородице, који је један од најмлађих манастира у оквиру Српске православне цркве. Погледајте Посету манастиру Ваведење Пресвете Богородице (кликните за преглед)

Славимо рођендане!!!

У школи славимо рођендане наших ученика. Погледајте Рођендане наших ученика (кликните за преглед)

“Дани толеранције” у хотелу „ Radisson Blue“

Подржали смо још једну лепу акцију наших сарадника из Установе за децу и младе„Сремчица“, одржане у хотелу „ Radisson Blue“ поводом “Дана толеранције” Погледајте “Дани толеранције” у хотелу “Radisson Blue” (кликните за преглед)

Други део семинара “НТЦ систем учења-развој креативног и функционалног размишљања”

25.10.2015. Одржан је други део семинара “НТЦ систем учења-развој креативног и функционалног размишљања. Аутор и предавач Др. Ранко Рајовић је пренео своја искуства везана за теме: о развијању способности за функционално учење, значају ране стимулације за моторичке и когнитивне способности. Погледајте активности са семинара  “НТЦ систем учења” (кликните за преглед)

Обука за наставнике грађанског васпитања

24.10.2015. У Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању је одржан семинар “Обука за наставу грађанског васпитања” који су похађали наши запослени. Аутори и реализатори семинара Зорица Димитријевић и Марија Вуловић, су на диван начин пренеле све оно што је потребно за квалитетно извођење наставе грађанског васпитања. Морамо да напоменемо и то да је све од почетка организације а тиче се превоза, дочека, амбијента у коме се семинар одржавао, саме обуке било на највишем нивоу. Погледајте како је то изгледало на Обуци наставника за наставу грађанског васпитања (кликните за преглед)

“Дани хлеба и игара” у нашој школи

28.10.2015. Обележен је Дан хлеба у нашој школи. У гостима нам је било KУД Бранко Радичевић. Деца и запослени су пратили програм који су нам припремили гости па су у више наврата заиграли са њима. На крају програма сви су се послужили пецивом које су припремили ђаци са својим наставницима из боравка и на тај начин је заокружена целина која спаја народну традицију, фолклор и обичаје. Погледајте како је све то изгледало на Дану хлеба и игара у ОШ “Антон Скала” (кликните за преглед)

Одлазак на биоскопску пројекцију “Бамзи и град лопова”

19.10.2015. У оквиру Дечјег Филмског Фестивала за ученике је био организован одлазак у биоскоп у Дому Синдиката на пројекцију цртаног филма “Бамзи и град лопова”. Погледајте како смо се провели Биоскопу (кликните за преглед)