Музичка радионица у нашој школи

09.10.2015.год. Одржана је музичка радионица у нашој школи у сарадњи са нашом драгом  професорком Kсенијом Мирковић, која је на занимљив начин анимирала децу и мотивисала их  да учествују у реализацији музичког програма. У гостима су нам били ученици ОШ“Петар Петровић Његош“ са својом наставницом и допринели веселој атмосфери и добром расположењу. Након радионице деца су уживала слаткишима и сланишима.

Дечија недеља у школској библиотеци

09.10.2015.год. У оквиру активности током Дечије недеље ученици су посетили школску библиотеку и имали прилику да читају и слушају приче, разгледају нове књиге. Активности у библиотеци ће бити реализоване и током целе школске године.

Радионица Тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања на тему: „Мир је ИН, насиље је ОУТ“

07.10.2015.год. Одржана је радионица Тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања на тему:“Мир је ИН, насиље је ОУТ“. Ученици су са својим наставницима правили постере на ову тему и на тај начин дали свој допринос овој акцији. Атмосфера је била радна и сви су имали прилику да дају свој лични печат радовима. Након завршене радионице сви су заслужено уживали у соковима и слаткишима.  

Приредба „Деца-деци“ у оквиру Дечије недеље

06.10.2015.год. Одржана је приредба у оквиру Дечије недеље са темом:“Деца-деци“. Нашу школу су посетили ученици трећег разреда Интернационалне Немачке школе са својом наставницом и том приликом су уживали у приредби коју су ученици наше школе припремили. Такође су наши гости радо прихватили да буду део приредбе па су заиграли и запевали са нашим ученицима. Након приредбе су уручили поклоне својим вршњацима (књиге, свеске, ранчеве и други школски прибор…) и уживали у слатком послужењу које смо им припремили.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА

Поводом обележавања „ Дечје недеље“ осмислили смо разноврсне тематске, културно-уметничке и спортске активности. Понедељак,5.10.2015. „ Вежбам, скачем, смејем се све јаче“- спортске активности Уторак, 6.10.2015. „ Деца –деци“- Приредба у част хуманитарне акције коју су за ученике наше школе организовали другари из Немачке интернационалне школе Среда, 7.10.2015. „ Мир је ИН, насиље је АУТ“ – Радионица у организацији тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања Четвртак, 8.10.2015. „ Кад деца стварају…“   Креативне радионице Петак, 9.10.2015. „ Кад си срећан“ Музичка радионица