Посета Конаку кнеза Милоша

Искористили смо топло време да ученици из продуженог боравка посете, заједно са својим васпитачима, „Kонак“ кнеза Милоша Обреновића и прошетамо парком Топчидер.

Посета акваријуму и тропикаријуму

08.04.2016.год.  ученици  II,III, VI и VII разреда посетили су Јавни акваријум и тропикаријум у пратњи својих наставника. Сви су уживали у овој посети и изразили жељу да поново посете ову оазу. Менаџер Бранислав Јаковљевић је постао пријатељ наше школе кога ћемо радо угостити у наредном периоду.

Реализована настава у природи у Кушићима

Погледајте и прочитајте које су активности реализоване и на који начин у оквиру наставе у природи у Извештају о реализацији наставе у природи у Кушићима (кликните за преглед)

Посета Музеју науке и технике

Ученици VI и VII разреда су са својим наставницима посетили Музеј науке и технике. Деца су уживала разгледајући експонате, а посебно им се допала радионица- Руке у тесту на којој су се опробали у извођењу разних  експеримената.

Слатки петак уз кремпите

Захваљујући предузећу за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Freestyle“ из Београда која се бави производњом колача, на челу са предивном власницом г-ђом Вером и предузећу „Пуратос“ које производи сировине за колаче, у нашој школи је одржана радионица  ,, Слатки петак “ . Погледајте како је изгледао Слатки петак уз кремпите (кликните за преглед)

Нови компјутери у школи

Школа је у децембру 2015. године конкурисала при Секретаријату за образовање и дечију заштиту  за набавку  6 нових комјутера, који  су 01.04.2016.године стигли у наше учионице! Настављамо са опремањем и модернизацијом наше школе у циљу унапређења наставе и веома се радујемо због тога. Захваљујемо се Градском секретаријату за образовање и дечју заштиту на сарадњи и подршци  у остварењу наших циљева.

Награда на ликовном конкурсу

Поводом Светског дана књиге, Библиотека града Београда је организовала ликовни конкурс под називом . „У књигама станују јунаци“. Ученици наше школе су учествовали на конкурсу и освојили награду и захвалницу за учествовање. Додела награда је одржана 01.04.2016.год у библиотеци „Чика Јова Змај“.  

Кућице за птице

Надамо се да ће се у наше двориште уселити драги птичији гости, ми смо се потрудили да их заштитимо од невремена и да им боравак буде пријатнији. Погледајте како смо направили Кућице за птице (кликните за преглед)

Посета јавном акваријуму и тропикаријуму

Ученици петих разреда су у оквиру часова из биологије са својим наставницама и студентима ФАСПЕР-а посетили јавни акваријум и тропикаријум. Погледајте Посету јавном акваријуму и тропикаријуму (кликните за преглед)