Светосавска награда

Данашњи дан ћемо памтити као школску славу и као дан када је наша директорка, Наташа Селић Станковић, добила најпрестижнију награду која се додељује истакнутим појединцима и установама у области образовања и васпитања, Светосавску награду. Ову награду је заслужила својим радом, залагањем, постигнутим резултатима и континуираним унапређивањем образовно-васпитне праксе. Колектив школе јој још једном честита на успеху, а ученицима и родитељима честитамо школску славу Светог Саву.

Новогодишња приредба

Захваљујемо се свим компанијама које су пружиле подршку нашој деци и учинили да се ови претпразнични и празнични дани претворе у праву новогодишњу чаролију. Део донација смо оставили за школску славу Свети Сава када ћемо захваљујући вама поново обрадовати наше ђаке поклонима и славским руцком. (Трансфера, Идеа-Меркатор, ДИС, ЦК Чукарица, Ротари клуб Скадарлија и Авала, Фрувита, Бахус, Ново Нордиск, Sweet line…). Желимо вам пуно професионалних и личних успеха. Срећна вам свима Нова година!

Деца су украс света

29.12.2021 – Деца су украс света И тако у овим дивним данима за децу, баш када треба и како треба, племенити и преслатки, као узор и подршка обасјали су нам школу… У понедељак и среду дошло је њих неколико са својим наставницима и директором, ђаци из ОШ „Филип Филиповић“ са Вождовца са пуним рукама поклона за децу наше школе. Спаковали су поклоне и у име својих другара из школе упутили најлепше жеље. Дивно смо се дружили. У среду, посетили су нас пријатељи из Савремене Гимназије. Савремени у свему а традиционални у очувању правих вредности, шампиони у прављењу торти од срца,Continue Reading…