Међународни Дан жена

Међународни Дан жена обележен је и у нашој школи. Ученици су правили честитке и код својих кућа уз помоћ својих укућана. Срећан 8. март свим мамама, бакама, теткама, сестрама и наставницама…

Доручак у ресторану „Мерак“

Данас су ученици II2/IV3 разреда били на доручку у ресторану „Мерак“. Захваљујемо се дивном особљу на изузетном гостопримству, као и на дивном гесту којим су улепшали деци дан, а наставницама празник.

“Дани дефектолога”

У оквиру медјународне конференције “Дани дефектолога” одржане у Врњачкој Бањи, од 08. 02.-11.02.2024. године, наша школа је у оквиру презентације “Добре апликације за образовање – Гате” упознала присутне учеснике са значајем дигиталне опреме коју нам је обезбедила компанија НИС у оквиру програма “Заједници заједно” и пројекта са којим је школа конкурисала.

Посета Природњачком музеју

28.2.2024. године Наши драги трећаци су са својим наставницима имали прилику да посете Природњачки музеј на Калемегдану и погледају њихову нову изложбу ,,Биљка као зачин. У царству боја, мириса и укуса““. Ученици су имали прилике да виде како изгледају одређени зачини да их помиришу као и да сазнају у ком делу света се узгајају. Мало је рећи да су како ученици тако и наставници уживали и овим путем би хтели да се захвалимо Природњачком музеју на дивној сарадњи.

„Радујмо се заједно“

Посетили смо основну школу „Јајинци“ у оквиру пројеката „Радујмо се заједно“, а који је реализовао Спортски савез особа са инвалидитетом. Ђаци обе школе имали су прилике да уживају у правом спортском дану, пролазећи неколико различитих полигона, као и у лепом дружењу. Најтоплије се захваљујемо ОШ „Јајинци“ на веома топлом и срдачном пријему, као и Спортском савезу особа са инвалидитетом на организацији овог јако лепог догађаја, у коме смо сви уживали.