У нашој школи 07.06.2018.год. је одржана јубиларна 30. Дечја олимпијада под слоганом „Филмски свет је наш, ако срце даш“. На Олимпијади је учествовало 25 школа, а представили су се ученици из свих београдских школа за децу са сметњама у развоју, као и ученици редовних и интернационалних школа са територије општине Савски венац и редовних школа са територије града Београда, из Новог Сада, Зрењанина и Kраљева.

Програм је отворила директорка школе Наташа Селић Станковић, а у име Општине Савски венац добру забаву и дружење деци је пожелео члан општинског већа  задужен за спорт  Урош Трипковић као и начелник друштвених делатности Предраг Кузмановић.

Након дефилеа у коме су се представиле школе и њихови ђаци у костимима са мотивима домаћих и страних филмова и серија, у музичком делу програма наступио је музичар Жељко Јоксимовић.

Манифестацији су присуствовали чланови већа Општине Савски венац Милош Видовић и Владимир Новаковић, градска секретарка за културу Ивона Јевтић, заменик градског секретара за образовање и дечју заштиту Игор Раичевић, као и представници Градског секретаријата омладине и спорта и ССОСИБ-а.

Kао и сваке године уз нас су били и наши спонзори којима се овом приликом и захваљујемо а то су: пекара посластичарница Баш домаће, Домаће кифлице, Бахус-На екс, Buongiorno , Стамевски, Kућа хране Лазаревић, Глазура, Wirtgen, Балон Мастер, Пећина кокоице, Хало кетеринг, Saint John“s, Frikom, Црвени крст Чукарица, Lukoil, Еурографика Зворник, Societe generale, Panefino и РТС.