Крос РТС-а

17.5.2024. године Наши ученици су учествовали на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“, који је највеће и најмасовније такмичење.

Бора лавиринт – Баточина

19.4.2024. године Ученици од 1. до 6. разреда су ишли на једнодневни излет у Бора лавиринт у Баточини. Ученици су уживали са својим наставницима у шетњи кроз лавиринт, на трамполинама и замковима. Захваљујемо се управи овог комплекса која је омогућила да улаз буде бесплатан за све.

„Радујмо се заједно“

Посетили смо основну школу „Јајинци“ у оквиру пројеката „Радујмо се заједно“, а који је реализовао Спортски савез особа са инвалидитетом. Ђаци обе школе имали су прилике да уживају у правом спортском дану, пролазећи неколико различитих полигона, као и у лепом дружењу. Најтоплије се захваљујемо ОШ „Јајинци“ на веома топлом и срдачном пријему, као и Спортском савезу особа са инвалидитетом на организацији овог јако лепог догађаја, у коме смо сви уживали.  

Спорт за све

6.12.2023.године – Спорт за све У спортској хали „Александар Николић“ у Београду, ученици наше школе, учествовали су на манифестацији „Спорт за све“, у организацији СОСИБ-а.

Дечија недеља – Спортски дан

5.10.2023. Још један дан Дечије недеље је протекао у спортском духу. Поново је школски терен био пун деце која су уз помоћ наставника извршавале задатке на полигону. Наше драге комшије, деца из Немачке школе су са својом наставницом такође били наши гости. Сви су уживали у дружењу и заједничкој игри.

Спорт за све

Поводом обележавања Међународног дана особа са инвалидитетом, ученици наше школе учествовали су на манифестацији „Спорт за све“ 6. 12. 2022, у спортској хали „Александар Николић“. Сви ученици су добили медаље, мајице и послужење.

Дечија недеља – спортски дан

Спорт и рекреација су управо оно што детету треба да расте до неба! Зато смо један диван сунчани дан у оквиру Дечије недеље обележили кроз забавне спортске активности.

XX спортске игре Уније синдиката просветних радника Србије

На лепом плавом Дунаву, у сунцем окупаном Кладову, одржане су XX спортске игре Уније синдиката просветних радника Србије.  Више од 400 учесника из 11 градова, се такмичило у 11 дисциплина. Међу њима је била и наша Славица Рашета у тиму Београда који је ове године у укупном пласману заузео 2. место. Славица је дала свој допринос у екипном делу такмичења у дисциплини надвлачење конопца у којој је екипа одбранила златно одличје освојено прошле године. У индивидуалном делу такмичења Рашета је заузела друго место у бадминтону у категорији жене у синглу. Надамо се да ће Славица и даље са успехом представљатиContinue Reading…

Дечија недеља

Поводом обележавања  ,,Дечије недеље„, под  слоганом „ Подељена срећа два пута је већа“, у школском дворишту за  ученике су  организоване спортско- рекреативне активности: преносили су капице, убацивали лоптице, ходали или скакали кроз обручеве, скакали на трамболини и убацивали лопту у кош…  Ученици су се забавили и сви су победили!