У суботу 13.05.2017.год. Ротари Клуб  Београд- Метрополитен и Ротариакт  у сарадњи са нашом школом организовали су догађај хуманитарног карактера “Обрачун посластичара“. Овај слатки догађај, поред чланова Ротари клубова, колектива школе, родитеља, деце и пријатеља окупио је многобројне спонзоре слатких делиција у којима смо бескрајно уживали. Сви су се максимално потрудили да овај дан буде незабораван .

Феноменалан наступ бенда Сизип и победника  такмичења „Први глас Србије“ Давора Јовановића покренули су све присутне и добро расположење и дружење довели до врхунца. Шармантни водитељ Дејан Пантелић се побринуо да се испоштују и пропозиције такмичења за избор најбоље торте/ колача, којих је било 15. Чланови жирија су завезаних очију пробали су све колаче такмичара и прогласили победнике. Дуњи Станић су припале награде за прво и друго место док је трећа отишла у руке приватној клиници МСБ. Ова предивна млада дама, двострука победница, будући студент на Сорбони, је сем посластичарског умећа показала своју огромну племенитост учешћем у целокупној организацији догађаја, заједно са својом мамом, Лолом Станић и осталим ротаријанцима који су још једном показали своју хуманост на делу.

Срећници који су на томболи добили  дивне награде су имали додатни разлог да памте овај диван дан, као што је и разлог овог окупљања довео до циља да ОШ „Антон Скала“ стављањем интерактивних пројектора у функцију и одласком на излет у Засавицу побољша и улепша рад са децом.

Драги наши пријатејатељи  из Ротари Клуба Београд Метрополитен, Ротари Клуба из Милана, спонзори и сви остали који су дали допринос овој акцији, желимо да вам се захвалимо на свему, уз велики поздрав деце коју су јутрос сачекали ваши колачи и учинили да и данас имају слатки дан.