Градска општина Савски Венац организовала је у четвртак 10.11.2016. год. хуманитарно вече “Заједно за децу”. Дечји културни центар Београд примио је у своју салу све оне који су желели да дају свој допринос побољшању услова рада са децом са сметњама у развоју која похађају ОШ “Антон Скала”.

KУД “Цветковић”, Фондација “Нушић”, музички бенд “Hounting souls” били су учесници овог фантастичног програма. То су млади људи који су својим уметничким талентима одушевили све присутне. Водитељски пар ,Маша и Лука, такође млади уметници ,су својим шармом допринели да нам ово вече буде незаборавно.Сакупљени  хуманитарни прилог искористићемо за опремање фискултурне сале.

Овој хуманитарној вечери присуствовали су и  ученици наше школе са  родитељима и својим присуством дали  допринос овој акцији. Ученик Михаило се појавио у елегантном сакоу са лептир машном. Да ли постоји лепши начин да се искаже поштовање за ГО Савски венац, учеснике и све пријатеље школе који су се потрудили да нам и вечерас покажу на делу своје пријатељство и подршку. Председница ГО Савски венац ,Ирена Вујовић, је обећала да ће са својим тимом радити на опремању школа и стварању бољих услова за децу. Велики број представника Општине је био са нама. Њима и свим драгим пријатељима, велико ХВАЛА!

1 2 3 4 6 7 8 9 10 11