Током летњег распуста прелепо изненађење су нам приредиле девојчице Миа и Ема, чукун унуке Антон Скале, по коме наша школа носи име, које су са својом мамом г-ђом Наташом Скала биле у посети нашој школи.

Сусрет са њима је био веома дирљив, пун обостраних емоција. Миа има 17 година а Ема 13, обе су одлични ђаци и јако су поносне на своје порекло. Kада им се укаже прилика у школи срећне су да о томе причају и на прави начин презентују име једног од оснивача школа за децу са сметњама у развоју на овим просторима.

Породица Скала живи у Америци, у Лос Анђелесу. Отац им се зове Лео Скала и израђује гитаре “Scala” на којима је свирао чувени  састав Guns& Roses, што је свакако још један куриозитет када је ова породица у питању, као и да им је мајка кћерка нашег прослављеног певача Предрага Цунета Гојковића.

Ми смо срећни што смо имали прилику да их упознамо. Заједничко нам је што поносно носимо име тако великог човека. Верујемо да ће наше младе даме наставити традицију стварања великих дела породице Скала. Ми им то од срца желимо. Ово није крај приче, већ наставак нечега што је давно започето и што нам свима пуно значи..

1 2 3