10. традиционални „Квиз без граница“ на Калемегдану

Ученици виших разреда су и ове године учествовали на десетом традиционалном „Kвизу без граница“ који се одржава на Kалемегдану у организацији ОШ ,,Бошко Буха“ и Природњачког музеја из Београда. Сунчан дан, плесни клуб „Чигра“, мађионичар, лепа атмосфера и пријатни домаћини су учинили да ово буде један незабораван дан. Искористили смо прилику да се мало упознамо и са знаменитостима нашег града, уживамо у Kалемегдану, а захваљујући нашим домаћинима возили смо се и возићем. Поносни смо на наше момке на показаном знању, стекли смо нове пријатеље, добили Диплому и лепе поклоне.

Манифестација „Плешимо заједно“

Ученици наше школе,31.05.2017.године били су гости манифестације „Плешимо заједно“. Дивни домаћини учинили су боравак још пријатнијим. Поред богатог музичког програма, сва деца су плесала имитирајући плесаче из плесних школа.

Мала матура 2017

У четвртак, 08.06.2017. године, у дворишту школе одржано је матурско вече за наше осмаке. Том приликом уручени су пригодни поклони за све ученике, а  ученик  генерације, Борис Чортановачки и спортиста  генерације, Дејана  Бакић добили су и  посебне награде. Двориште у коме су одрастали било је посебно декорисано за ту прилику. У присуству свих запослених, васпитача, најбољих другара, родитеља и чланова породице приређено је вече које ће сасвим сигурно дуго памтити. Још једна генерација одлази на нове задатке, у другу причу, у неку нову школу. Оно што што је остало у овој школи знају они и ми. Вече пуно емоција иContinue Reading…

Поклон ученика Немачке школе

Ученици Немачке школе су нашим матурантима уручили поклон  честитку  поводом завршетка школовања. Захваљујемо се свој деци и наставницима Немачке школе у име матураната којима ће ова помоћ значити пуно!!!

29 . Дечја олимпијада у ОШ „Антон Скала“

29.  Дечја олимпијада је одржана 8.6.2017.год у дворишту ОШ ,,Антон Скала “ под слоганом „ Србија се воли, учи се у школи“. На олимпијади је учествовало 26 школа из Београда као и неколико школа за образовање деце са сметњама у развоју из других крајева широм Србије. Све школе учеснице имали су задатак да на занимљив начин представе градове у Србији, кроз музику, костиме, слике, симболе и слично али и да се покажу у многим спортским дисциплинама: штафетно трчање, котрљање обруча, обарање чуњева, пикадо, прескакање вијаче и многе друге. Својим учешћем и обраћањем ову манифестацију су подржали и подсекретар градског СекретаријатаContinue Reading…