У Галерији 73 на Бановом брду одржана је хуманитарна аукција предмета које су донирале наша прослављена кошаркашица , селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић и амбасадорке Института за женски спорт.

На аукцији су биле понуђене слике наше прослављене кошаркашице Дајане Бутулије, као и предмети оснивача Института за женски спорт Марине Маљковић и амбасадорки, а прикипљени новац намењен је за Kлинички центар Србије, Унивезитетску дечју клинику Тиршова, Институт за ментално здравље, Институт за здравствену заштиту мајке и детета, Одељење за испитивање и лечење болести новорођенчета и Основну школу „Антон Скала“.

Ову дивну хуманитарну акцију, развој женског спорта, ентузијазам и енергију Марине Маљковић и осталих изузетних жена из света спорта подржао је министар просвете науке и технолошког развоја, Бранко Ружић.

Наша позната кошаркашица Дајана Бутулија,рођена је у Kикинди а слику коју је она понудила откупио је градоначелник Kикинде, Никола Лукач.Новац ће бити дониранан нашој школи.

Свака част, захваљујемо се и желимо им пуно успеха и добрих резултата.