Власница предузећа  “Free style trade”  које се бави производњом колача, свежих  торти и сладоледа, Вера Манић пет година заредом нашој деци донира колаче за Светог Саву.

Ово је друштвено одговорно предузеће које запошљава особе са инвалидитетом а њихови производи носе ознаку „Фер производ“ чијом куповином сви постају друштвено одговорна лица.

Поред радионица које смо заједно организовали у нашој школи, ове године ће наши осмаци имати прилику да посете њихов производни погон и да се директно упознају са начином рада и процесесом производње слаткиша. У оквиру те посете биће организована радионица у којој ће учествовати наши ученици.

Захваљујемо се госпођи Вери што даје пример одговорног и брижног понашања а ми ћемо јој се одужити тако што ћемо у супермаркетима потражити производе из њене радионице, који ће допринети да се подигне свест о особама са инвалидитетом, могућношћу њиховог пуног радног ангажовања као и помоћи усмерене на праве адресе. Желимо им пуно успеха у даљем раду и радујемо се заједничким активностима.