Дан јабука

У оквиру програма „Социјалне заштите ученика у школи“ у сарадњи са Ликовном секцијом и ове године је у нашој школи одражана радионица на тему „Дан јабука“. Ученици су заједно са својим наставницима уз музику изразили маштовитост и креативност и украсили са јабукама крошњу стабла у холу школе. На крају су се сви засладили сочним јабукама. Захваљујемо се фирми „Дарком“ доо Нови Сад – господину Мирић Дарку и његовим сарадницима, који су пету годину у низу подржали акцију поводом обележавања Светског Дана јабука и овом приликом донирали 400 кг јабука за ученике наше школе.

Посета библиотеци

Уочи Сајма књига ученици и наставници су  18.10.2017.год. колективно посетили школску библиотеку где су  читали  текст Бранка Ћопића „Kапутић за малог јежа“.  

Обилазак музеја

Да Михољско лето не би гледали кроз прозор учионице, ученици седмих разреда су искористили сунчан дан за обилазак Музеја Вука и Доситеја, Музеј позоришне уметности и оближње Бајракли дзамије, а на крају су све зачинили игром у најлепшем беогрaдском парку на Kалемегдану.