Радионица „Јесењи карневал“

У оквиру Дечје недеље секција Дечје стваралаштво се представила радионицом под називом „Јесењи карневал „. Прелеп сунчан дан омогућио нам је вишеструко уживање у  стваралачкој акцији. Јесен, јесењи плодови, опало лишће и вредне руке наших ученика су креирали маске и круне јесењих принцеза и принчева. На крају, учесници радионице су уз веселу музику продефиловали школским двориштем. Веома лепи радови и дечји осмеси свима су још више улепшали дан.

Радионица „Није страшно питати“

У оквиру обележавања Дечје недеље одржана је радионица Тима за заштиту деце од злостављања и занемаривања са темом „Није страшно питати“. Маштовити радови су резултат креативности свих који су учествовали у овој радионици.

Донација обуће хуманитарне организације „Побратим“

Хуманитарна организација „Побратим“ је и ове школске године, као и прошле, обрадовала већину девојчица наше школе, поклонивши им обућу. Овога пута стигле су ципелице, патике и чизме у бројевима од 28-36 па су наше младе даме које носе ове бројеве обновиле колекцију. Ова хуманитарна организација је више пута помагала  деци наше школе када им се укаже прилика и по речима нашег пријатеља Горана из ове организације, наставиће да усрећују децу и даље. Захваљујемо им се што мисле на нас!