Светски дан особа са аутизмом

2.4.2024. године Данас је у нашој школи као и сваке године обележен Светски дан особа са аутизмом. Нашу радионицу улепшала је посета другара из ОШ “Стефан Немања” и ОШ “Исидора Секулић”. Другари су били дивни, пажљиви, лепо смо се дружили, забавили и били креативни!

Дан јабука

23.10.2023. Поводом Светског Дана јабука, ове године је организована радионица у оквиру одељења наше школе. Сви ђаци су направили по једну јабуку на креативан и маштовит начин, а затим су лепили исте на дрво у холу школе. Након украшавања дрвета, сви смо се засладили јабукама, које је наса школа добила од фирме ДАРКОМ.доо из Руменке. Они су као и предходних година донели 400 кг јабука нашој деци. Овом приликом им се захваљујемо у име све деце и свих запослених.

Светски дан здраве хране

16.10.2023. Поводом обележавања Светског дана здраве хране, 16. октобра одржана је креативна радионица са децом. Подсетили смо децу да су здрава храна, правилна и уравнотежена исхрана највазнији за здравље и даљи развој. Деца су уживала у овој радионици и у корпе разврстала како здраве намирнице, тако и нездраве.

Дечија недеља – музичка радионица

4.10.2023. Трећи дан Дечије недеље смо обележили уз песму и игру. Музичку радионицу смо започели слушањем музике, наставили смо је уз игру а неки су и запевали.

Ликовна радионица: Другарство

2.10.2023. Поводом одржавања Дечије недеље која ове године носи слоган „Велико срце деце Србије“ одржана је ликовна радионица на тему „Другарство“.

Радионица поводом 8. марта

Поводом Међународног дана жена ученици су са својим наставницама и наставницима правили честитке за своје маме, баке, тетке… У веселој атмосфери није фалило креативности, а честитке су сигурно стигле свим јаким, храбрим и пожртвованим дамама.

Светски дан аутизма

Дана 2. 4. 2022. године у целом свету обележен је Дан особа са аутизмом. У нашој школи су, у сусрет том дану, у петак 1. 4. 2022. године, одржане многобројне радионице у којима су учествовали ученици са својим наставницима. Заједно смо правили пазле, шетали у знак подршке, осликавали шаке на сликарском платну, учествовали у еколошкој радионици, са дивним цртежима на шакама и лицима. Све је овековечено прелепим фотографијама.

Добродошлица пролећу

Дана 21. 03. 2022. године одржана је радионица ликовне секције „Добродошлица пролећу“ у оквиру одељења. Ученици су са својим наставницима украсили школски пано.

Светски дан детета

Поводом обележавања Светског дана детета, ликовна секција је организовала радионицу у оквиру одељења. Ученици су са својим наставницима израдили радове и украсили пано.